Mijn naam is  Annet Sijmens. Ik ben reflexzonetherapeut, masseur, healer, dreamer en believer... 

Ik geloof dat ik in de wieg ben gelegd om jou te helpen om te ontspannen, te helen en om een stukje van mijn levenskunst op jou over te brengen. 

Leergierig en perfectionistisch als ik was, heb ik mijn leven lang opleidingen gevolgd op het gebied van reflexzonetherapie, massage en  spirituele ontwikkeling. Een opsomming daarvan hier geven, vind ik zelf overbodig. Want terugkijkend, kan ik zeggen dat het het leven zélf is, waarvan  ik het meest heb geleerd! Gebeurtenissen die in eerste instantie tegenslagen leken, wist ik telkens om te zetten in iets positiefs. Het ging niet vanzelf, maar ik heb geleerd om los te laten, om erop te vertrouwen dat alles komt zoals het komt en om meer te genieten van het moment.

Ik doe niets liever dan mijn levenslessen en positiviteit nu met jou delen. Zodat ook jij innerlijke rust en veerkracht vindt, waardoor het leven een stuk lichter wordt. 

In de persoonlijke verhalen op mijn blog geef ik je een inkijkje in mijn leven; in datgene wat mij bezighoudt  en ik deel er wat tips en adviezen.

Loop jij rond met fysieke of mentale klachten? Ben je op zoek naar ontspanning, bewustwording en zingeving?  Laat mij je helpen, juist in deze verwarrende tijd!

Maak snel een afspraak voor een reflexzonebehandeling of intuïtieve lichaamsmassage (alleen vrouwen) met net dat beetje extra, want ik maak graag het verschil..

.Door mijn praktijk bewust kleinschalig te houden, kan ik erg betrokken zijn en alle aandacht en tijd geven die jij verdient. 

 

"Hakuna Matata!  No worries, for the rest of your days"