Iets over mijzelf:

Ik ben geboren en getogen aan de Zeeuwse kust (1969).  Vanwege de liefde verhuisd naar het Brabantse land, waar het leven goed is! 

Nadat ik eerst jarenlang in verschillende kantoorfuncties werkzaam ben geweest, heb ik in 1998 het roer omgegooid door de HBO-opleiding tot Reflexzonetherapeut te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland.

In 2001 opende ik de deuren van mijn praktijk en vanaf die tijd heb ik al vele mensen met de meest uiteenlopende klachten mogen begeleiden op weg naar een betere gezondheid en welzijn.

Ik haal heel veel plezier en voldoening uit de mooie resultaten en de groei en verandering die ik cliënten  zie doormaken.

 

Groei en verandering zijn ook erg op mezelf van toepassing.  Na het afronden van mijn studie aan de ANZN, heb ik voortdurend bijscholingen gevolgd op het gebied van reflexzonetherapie. Daarnaast heb ik mezelf in de afgelopen 18 jaar verder persoonlijk ontwikkeld door cursussen te volgen als Touch for Health, Quantum Touch, intuïtieve ontwikkeling,  mediumschap en healing en in 2016 heb ik de opleiding tot intuïtief masseur afgerond.

Naast reflexzonetherapie bied ik tegenwoordig  ook intuïtieve lichaamsmassages aan (alleen aan dames). Een ontspanningsmassage waarin ik de kennis die ik vergaard heb uit studie, samen met de wijsheid van het hart, nu heel mooi via mijn handen kan laten spreken! 

 

Door mijn praktijk bewust kleinschalig te houden, kan ik erg betrokken zijn en alle aandacht en tijd geven die jij verdient!