Ik ben geboren en getogen aan de Zeeuwse kust (1969).  Vanwege de liefde verhuisd naar het Brabantse land, waar het leven goed is!

Nadat ik eerst jarenlang in verschillende kantoorfuncties werkzaam ben geweest, heb ik in 1998 het roer omgegooid door de HBO-opleiding tot Reflexzonetherapeut te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland.

In 2001 opende ik de deuren van mijn praktijk en vanaf die tijd heb ik al vele mensen met de meest uiteenlopende klachten mogen begeleiden op weg naar een betere gezondheid en welzijn.

Ik haal heel veel plezier en voldoening uit de mooie resultaten en de groei en verandering die ik cliënten zie doormaken.

Groei en ontwikkeling zijn ook erg op mezelf van toepassing.  Na het afronden van mijn studie heb ik voortdurend bijscholingen gevolgd op het gebied van reflexzonetherapie. Daarnaast heb ik mezelf  verder persoonlijk ontwikkeld door cursussen te volgen zoals Quantum Touch, intuïtieve ontwikkeling,  mediumschap en healing en intuìtieve lichaamsmassage.

Naast reflexzonetherapie bied ik nu ook lichaamsmassages aan (alleen voor vrouwen). Dit is een ontspanningsmassage waarin ik de kennis die ik vergaard heb uit studie, samen met de wijsheid van het hart, heel mooi via mijn handen kan laten spreken!

In 2018 werd bij mij de diagnose borstkanker gesteld. In eerste instantie heeft dat vooral angst en onzekerheid bezorgd. Maar nu kan ik zeggen dat het mijn leven heeft verrijkt, hoe gek dat voor anderen misschien ook klinkt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven heb vereenvoudigd en vertraagd, dat ik nog bewuster ben geworden, alles intens beleef en vooral dankbaar ben. 

Het heeft er ook toe geleid, dat ik mezelf ben gaan specialiseren in massage bij kanker. Omdat ik sterk het gevoel had, dat er ergens nog een taak voor mij is weggelegd. Ik hoop voor lotgenoten het verschil te kunnen maken. Om ook hun proces met een liefdevolle aanraking, bemoediging en een luisterend oor, een beetje draaglijker te kunnen maken.

Met de nodige kennis en levenservaring in mijn rugzakje, loop ik graag een stukje mee op jouw levenspad.

Door mijn ziekte en door andere ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven, heb ik geleerd  om los te laten, om erop te vertrouwen dat alles komt zoals het komt en om meer te genieten van het moment.  Die innerlijke rust, dat vertrouwen en een stukje veerkracht, dat is wat ik graag op jou over zou brengen! Zodat ook jouw leven een beetje lichter wordt.

Door mijn praktijk bewust kleinschalig te houden, kan ik erg betrokken zijn en alle aandacht en tijd geven die jij verdient. 

 

"Hakuna Matata!  No worries, for the rest of your days"